Clarence Seedorf hoopt alleen op Oranje

Geplaatst op 01 juni 2006, 01:00 uur

Clarence Seedorf heeft nooit met iemand van de technische staf van het Nederlands elftal gesproken over een mogelijke terugkeer in Oranje. Hij hoopt alleen op een terugkeer in het nationale team. Dat zegt de middenvelder van AC Milan vrijdag in het Algemeen Dagblad.

Seedorf zei zondag in een interview met de NOS dat er met betrekking tot Oranje mogelijk iets positiefs te gebeuren stond. "Dat heb ik gezegd uit spontaniteit", verklaart Seedorf in de krant. "Het was wat ik op dat moment dacht en voelde en wat ik eigenlijk al twee jaar lang hoop."

Een paar dagen na het interview met de NOS meldde de KNVB dat er nooit een gesprek is geweest tussen de technische staf en de 77-voudige international. Seedorf bevestigt dat. "Er is richting mij niets gezegd, door niemand. Ik heb mijn eigen gevoelens verwoord."

De 30-jarige Seedorf werd door bondscoach Marco van Basten nog nooit voor een interland opgeroepen. Hij is verbaasd over het rumoer dat deze week is ontstaan. "Jullie zijn in Nederland tien stappen vooruit gegaan wat mij en Oranje betreft. Het enige wat ik gezegd heb op een vraag, is dat ik altijd beschikbaar ben geweest voor Van Basten en dat nog altijd ben."

 

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur