Eredivisie Live komt met online magazine

Geplaatst op 31 juli 2009, 31:42 uur

Aanstaande zaterdag begint het nieuwe seizoen van de Eredivisie en ook zal dan het voetbalkanaal Eredivisie Live haar tweede jaargang inluiden. Om de zender te verstevigen heeft de zender naast een nieuwe campagne ‘Ik heb het!’ ook een online digitaal magazine gelanceerd bordenvol met videomateriaal met interviews, voorbeschouwingen en andere voetbalfragmenten.

Het digitale tijdschrift wordt geproduceerd door Endemol en Dutch Giraffe Communications en uiteraard Eredivisie CV en wordt wekelijks uitgebracht. De niet-abonnees van Eredivisie live kunnen zich aanmelden om gratis geabonneerd te worden op het digitale magazine die te lezen is op de website van Eredivise Live Magazine.

OranjeBytes en Eredivisie
Ook Oranjebytes gaat voor het eerst aandacht besteden aan de Eredivisie. Niet zoals andere websites dat doen, maar meer uit het oogpunt van het Nederlands elftal. Op onze Eredivisie pagina kun je uiteraard het speelschema, uitslagen en standen bekijken van de Eredivisie. Maar wij volgen meerdedeels specifiek de internationals die in Oranje spelen en de Eredivisie.

Daarnaast kun je ook de Radio 538 voetbal podcast beluisteren met Wilfred Genee die iedere week je op de hoogte houdt van het laatste voetbalnieuws. En je kunt gebruik maken van leuke aanbiedingen.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur