Ga jij naar Nederland – Engeland? Wij zoeken jou!

Geplaatst op 21 juni 2009, 21:22 uur

Ga jij op 12 augustus naar de wedstrijd van Nederland – Engeland in de Amsterdam ArenA? Let dan goed op! Want OranjeBytes is dan opzoek naar jou ! We willen namelijk twee verschillende experimenten uitvoeren wat ongelofelijk te gek kan zijn als dat zou lukken.

 

Bij het eerste experiment wat we hieronder gaan uitleggen is het vereist dat je mobiel internet hebt bij bijvoorbeeld Vodafone, T-Mobile, Hi of een andere telecomprovider zodat je verbinding hebt met internet.

 

1. Een live-fotoverslag (mobiel internet vereist)
Iedere wedstrijd doet OranjeBytes een liveverslag van de interland daar zouden wij graag van verschillende toeschouwers tijdens de wedstrijd ook foto’s van ontvangen die automatisch in het liveverslag voor komen. Zo krijgt de bezoeker die ons liveverslag volgt ook nog een impressie van de wedstrijd.

Wil jij deelnemen aan dit experiment? Stuur een email naar experiment[at]oranjebytes.nl. Je krijgt zo spoedig mogelijk informatie opgestuurd per e-mail wat er precies van je verwacht wordt.

 

2. Stuur jouw video met mobiel, digitale camera of handycam naar Oranjebytes
Dit experiment staat los van het liveverslag en is geinspireerd op het experiment van FIY (Film It Yourself) dat op Pinkpop hetzelfde deed en op Lowlands nog een keer gaat doen. Het verschil tussen Oranjebytes en FIY is dat wij ons op voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal gaat richten en FIY op dit moment nog op concerten. We willen uiteraard niet het idee overnemen, maar alleen kijken of dit ook met een voetbalwedstrijd net zo succesvol wordt als bij een concert.

Wat moet je doen?

  1. Geniet van de wedstrijd uiteraard.
  2. Maak een filmpje tijdens de wedstrijd en bij voorkeur wanneer er een doelpunt valt.
  3. Upload direct vanaf je telefoon naar de videodienst MobyPicture, Kyte of upload het later vanaf je computer naar een ander videoplatform zodat wij het makkelijk kunnen binnen halen.
  4. Wij zorgen dat een selectie van een aantal verschillende video’s gemonteerd is in 1 video van het desbeteffende doelpunt.

Hier een voorbeeld hoe het zou eruit komen te zien:

Tot zover over onze twee experimenten die we op 12 augustus willen uitvoeren samen met jou. Lijkt het jou leuk om mee te doen aan één van de bovenstaande experimenten of zelfs allebei, laat het even weten via experiment[at]oranjebytes.nl en je ontvangt zo snel mogelijk de verdere instructies.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur
Webshop