Harry Vermeegen en Ali B werken aan WK-lied

Geplaatst op 27 maart 2009, 27:47 uur

Hoewel Nederland zich officieel nog niet eens heeft geplaatst voor het WK voetbal volgend jaar in Zuid-Afrika, treffen Ali B en Oranje-reporter Harry Vermeegen de voorbereidingen al voor een WK lied.

Harry is bekend van het vroegere voetbalprogramma de Regenjas waar hij met verschillende spelers op stap ging en interviewde. SBS6 heeft hem sinds vorig jaar uit het stof gehaald en ingezet als opwarmers voor de WK kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal. Zo was Harry vorige keer te zien in het Oranje Journaal waar een speler van het Nederlands elftal een bal in een rijdende auto moest proberen te schieten en deed hij ook sfeer verslag vlak voor de wedstrijden.

Het nummer wat in de maak is zal voorafgaand aan het WK voetbal in Zuid-Afrika gelanceerd worden en uiteraard op onze partnersite WKHits.nl terug te vinden zijn.

Voordat het zover is, zal Harry van Oranje voortaan iedere dinsdag en vrijdagavond te zien zijn voor een kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal op SBS6 na de late editie van Shownieuws.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur