Huntelaar tweede spits achter Van Persie

Geplaatst op 02 juni 2012, 02:35 uur

Klaas Jan Huntelaar is boos en teleurgesteld in de keuze van de bondscoach zo laat hij weten in AD Sportwereld vandaag. Gister heeft hij een persoonlijk gesprek gehad met Van Marwijk en heeft Huntelaar te horen gekregen dat hij tweede spits is achter Van Persie net als twee jaar geleden op het WK.

Klaas Jan Huntelaar is boos en teleurgesteld zo laat hij weten in AD Sportwereld vandaag “Natuurlijk was ik boos en terleurgesteld, maar iedereen weet dat ik geen wegloper ben.”

Al eerder heeft Huntelaar en Van Marwijk een gesprek gehad in Lausanne, maar gister weet Huntelaar het nu officieel wat hij al een tijdje voelde aankomen. Robin van Persie krijgt de voorkeur op de centrale spitspositie net als twee jaar geleden tijdens het WK.

“Het waren twee persoonlijke gesprekken. En ik ben beide keren boos geworden” laat Huntelaar weten. “Ik ben teleurgesteld dat hij niet voor mij kiest. Ik heb het gevoel gehad dat alles al van te voren vaststond.”

Van Marwijk is helemaal klaar met de discussie en beslissing die hij genomen heeft, dat kon je ook goed merken gister tijdens de persconferentie die hij gaf waar de kwestie Huntelaar vs. Van Persie natuurlijk in het middelpunt stond.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur