Live IJsland – Nederland via internet

Geplaatst op 06 juni 2009, 06:38 uur

Vanavond vind het WK kwalificatiewedstrijd IJsland – Nederland plaats in het Laugardalsvollur in IJsland. Als Oranje vanavond de punten pakt dan heeft Nederland zich alvast geplaatst voor het WK voetbal in Zuid Afrika volgend jaar. In 1982 speelde Nederland voor het laatst in IJsland daarbij werd er 1-1 gelijk gespeeld. De laaste ontmoeting vond vorig jaar november plaats en won Nederland met 2-0 dus wat er vanavond gaat komen ziet er postief uit.

Van Marwijk beschikt over een fit team en is van plan om rustig aan te spelen, daarom heeft de bondscoach ook gekozen voor Van der Vaart en niet voor Huntelaar. “De IJslanders gaan wachten op de fouten van Nederland en daarom moeten we geconcentreerd spelen en opbouwen” lichte hij toe.

Vanavond zendt RTL4 de wedstrijd uit en is ook niet online te volgen op de website van RTL4, maar jij kunt wel het live verslag volgen via ons Twitter account mocht je niet beschikken over een tv. Het enige wat je moet doen is inloggen op je twitter account en ons followen @oranjebytes. Dus aarzel niet en pak een lekker Heineken biertje en bekijk de wedstrijd of volg ons live verslag.

Opstelling Nederland:
Stekelenburg, Heitinga, Ooijer, Mathijsen, Van Bronkhorst, Van Bommel, De Jong, Van Persie, Robben, Van der Vaart en Kuijt.

Opstelling IJsland:
Gunnleifsson, Steinsson, Hreidarsson, K. Sigurdsson, I. Sigurdsson, Palmason, Danielsson, Gislasson, Hallfredsson, Gudjohnsen en Smarason.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur