Live Nederland – Noorwegen via internet

Geplaatst op 10 juni 2009, 10:36 uur

Vanavond vind het WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Noorwegen plaats in de Rotterdamse Kuip. De laatste ontmoeting was op 15 oktober 2008 en won Nederland met 0-1. De spelers van het Nederlands elftal willen er vanavond een leuke en sportieve wedstrijd van maken. En er worden geen cadeautjes weg gegeven benadrukte Van Marwijk.

 

De opstelling verschilt niet veel ten opzichte van de wedstrijd tegen IJsland afgelopen zaterdag. Van Marwijk wil het liefst niet te veel veranderen aan het eftal en wil de spelers scherp houden. De vraag is of dit de juiste manier is of dat hij toch beter komende oefeninterlands kan experimenteren met andere spelers.

 

Vanavond om 20:45 uur zal de aftrap gegeven worden en jij kunt het allemaal volgen hier bij Oranjebytes. Ook dit keer kun je de wedstrijd volgen via ons Twitter account dat kan via @oranjebytes. Mocht je nog geen Twitter hebben klik dan hier voor de complete uitleg.

 

Daarnaast kun je ook nog via onze live stream popup de wedsrijd meevolgen en daarvoor hoef je alleen maar een lekker Heineken biertje te pakken en je kunt het verslag al te volgen.

 

 

Opstelling Nederland:
Stekelenburg, Heitinga, Ooijer, Mathijsen, Van Bronkhorst, Van Bommel, Schaars, Van Persie, Robben, Van der Vaart en Kuijt.

Opstelling Noorwegen:
Knudsen, Hoiland, Waehler, Fevang, J.A. Riise, B. Riise, Grindheim, Winsnes, Gamst Pedersen, Garew.

Wil jij voortaan de wedstrijden met perfect beeld en geluid bekijken met een Heineken biertje? Neem dan nu Digitenne of Interactieve TV van KPN en maak je eigen Heineken 6-pack !

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur
Webshop