Oranje traint in Soccer City stadion Johannesburg

Geplaatst op 13 juni 2010, 13:40 uur

De selectie van het Nederlands elftal trainde vandaag in het Soccer City stadion in Johannesburg waar morgen de WK wedstrijd Nederland – Denemarken zal gaan plaats vinden. Om 13:30 uur zal de aftrap zijn.

Arjen Robben trainde niet mee met de groep, de Bayern Munchen aanvaller trainde elders in de stad indivueel. ”Voor de oefeningen die hij in dit stadium van zijn herstel moet doen, heeft Arjen een heel veld nodig. Daarom was hij even ergens anders” zei de bondscoach. Ook zal Robben, zoals eerder gezegd, morgen niet aantreden tegen Denemarken.

Even leek het eruit te zien dat Wesley Sneijder geblesseerd was geraakt tijdens de training zondagochtend, maar gelukkig bleef dit tot een tik op de enkels die iets te hard aan kwam. Sneijder viel op de grond na een tik op de enkels gehad te hebben en schreeuwde het uit van de pijn, maar dit bleek later weer mee te vallen.

Hij kreeg even een tikkie. Ik geloof op zijn enkel. Het deed even pijn, maar het ging vanzelf weer over. Niks ernstigs.” aldus Van Marwijk.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur