Training Oranje dinsdag publiek toegankelijk

Geplaatst op 30 maart 2009, 30:53 uur

Vanochtend heeft het Nederlands elftal de eerste training gehad na de overwinning tegen Schotland. De training vond plaats op het veld van Quickboys in Katwijk. Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder trainde gewoon mee en deden een woordje aan de pers dat ze het jammer vonden dat ze niet in de basis stonden. Of ze woensdag wel in de basis staan is nog maar de vraag want Van Marwijk wil zoveel mogelijk vasthouden aan de opstelling van afgelopen zaterdag.

 

Robin van Persie trainde niet mee
Robin van Persie trainde vanochtend niet mee, dit omdat hij behandeld werd aan een liesblessure in het hotel. De aanvaller van Arsenal moest in de WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Schotland ook al het veld eerder verlaten doordat hij met zijn hoofd in botsing kwam door een kopduel. Het is nog onbekend of Van Persie a.s. woensdag fit is voor de wedstrijd tegen Macedonie.

 

Arjen Robben trainde appart
Vanochtend traine Arjen Robben appart van de groep wegens last van zijn lies die hij afgelopen zaterdag opliep. Plus dat hij nog een gekneusde teen heeft, zelf denkt hij dat dit geen probleem is om woensdag toch mee te kunnen doen.

 

De training van Oranje op dinsdagmorgen op het trainingsveld om 11:30 uur van Quickboys in Katwijk is voor alle supporters bij te wonen. Eerst was het de bedoeling de training in het stadion van ADO Den Haag te doen, maar is dus toch gewijzigd en is gekozen voor een open training in Katwijk.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur