Twitterende spelers van het Nederlands elftal

Geplaatst op 09 september 2009, 09:50 uur

Wie op dit moment hip wil zijn moet gaan Twitteren, want dat is op dit moment de trend van het internet. Twitter is kort gezegd een microblog waarmee je iedereen kunt volgen die jou interesseert en zo wordt Twitter ook gebruikt door heel veel bekende Nederlanders en diverse media.

Ook in de voetbalwereld begint de Twitter verslaving op gang te komen. Omdat de redactie van OranjeBytes voorzichtig wilde zijn met wie er exact achter het Twitter account zit hebben wij voorheen geen aandacht besteed aan de tweets van diverse voetballers die ook in de selectie van het Nederlands elftal spelen. Vanochtend stond er een groot artikel in de Sp!ts waar zij berichtte over Gregory van der Wiel die ook tussen alle trainingen en wedstrijden door berichten en foto’s op Twitter zet. Het gratis dagblad riep hem als ‘Twitterkoning van Oranje’.

Maar zo blijkt ook spelers als Ryan Babel en de verse debutant Eljero Elia gebruik te maken van het nieuwe medium. Omdat de redactie van Oranjebytes dit al een tijdje in de gaten hielden, maar voorzichtig waren met wie er werkelijk achter de Twitter accounts zaten zijn vanaf vandaag ook de tweets te volgen via deze pagina en op de spelersprofielen van de spelers mits het account niet afgeschermd is. Aan de laad snelheid van de pagina wordt tot op heden nog gesleuteld.

Ook Oranjebytes is op Twitter te vinden, je kunt ons vinden via www.twitter.com/oranjebytes waar wij elke wedstrijd live verslag op doen en uiteraard ook

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur