Van der Wiel gestopt met twitteren

Geplaatst op 10 oktober 2009, 10:37 uur

Van der Wiel met rapper Ll'Wayne

Gregory van der Wiel was voorheen een verfant Twitteraar en vond het een eer dat dagblad Spits hem de ‘Twitterkoning van Oranje‘ noemde vorige maand. Maar dat is nu geheel over. Met zijn laatste tweet ‘I am done with twitter, adios‘ liet Van der Wiel weten aan zijn followers niet meer zijn belevenissen te delen met de wereld.

Afgelopen woensdagochtend om 4:45 uur zette hij een berichtje op zijn Twitterpagina dat hij dinsdagavond een concert had bezocht van de rapper Ll’Wayne in de Heineken Music Hall in Amsterdam en plaatsen een foto waar hij poseerde samen met de rapper. En dat terwijl hij het weekend er voor een hersenschudding opliep in de wedstrijd Ajax – Roda JC en maandag daarom niet mee ging naar Australie.

Van Marwijk vind het vreemd dat Van der Wiel wel een concert kan bezoeken. “Hij mocht van de clubarts van Ajax niet vliegen, ik ben geen arts, dus wie ben ik om daar iets van te zeggen. Maar het is wel raar dat hij dan wel bij een concert is. Als we terug zijn in Nederland moet ik het er maar eens een keer rustig met hem over hebben” aldus de bondscoach.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur
Webshop