Van Nistelrooy laat training schieten

Geplaatst op 01 juni 2006, 01:00 uur

Ruud van Nistelrooy heeft zich woensdag in Katwijk niet op het trainingsveld van het Nederlands Elftal vertoond. De spits van Manchester United kampt met een ribblessure en bleef met verzorger Rob Ouderland achter in het hotel in Noordwijk. Khalid Boulahrouz (heupblessure) en Nigel de Jong (liesklachten) trainden apart van de groep.

De twee verdedigers hopen evenals Van Nistelrooy donderdag de groepstraining te hervatten. De overige selectiespelers kregen woensdag een conditietest voor de kiezen. Daarna volgde een partijvorm in vier groepen.

George Boateng deed, ondanks lichte knieklachten, ook gewoon mee. De middenvelder van Middlesbrough blesseerde woensdag per ongeluk Mark van Bommel en zat met het voorval in zijn maag. “Ik heb het er terug in het hotel best even moeilijk mee gehad”, aldus Boateng op telegraaf.nl. “Ik vond het moeilijk om los te laten. Van Bommel was ook erg teleurgesteld. Maar ik ben geen speler die het veld in gaat om iemand te blesseren, zeker niet in een trainingskamp van Oranje. Gelukkig valt mijn blessure mee.”

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur