Vanavond Nederland – Frankrijk

Geplaatst op 13 juni 2008, 13:07 uur

Vanavond speelt het Nederlands elftal in Bern tegen Frankrijk en dat wordt spannend ! Zal Nederland opnieuw winnen waardoor we weer een stapje verder zijn, of zullen we verliezen waardoor we tegen Roemenie ons best moeten doen ? Het is ten slotte vrijdag de 13e !

Vanavond zullen we het allemaal weten, bondscoach Marco van Basten kan beschikken over Arjen Robben, maar deze zal hij niet opstellen in de basisopstelling. Hij zal waarschijnelijk met dezelfde opstelling beginnen als bij de groepswedstrijd tegen Italie.

Voor Ruud van Nistelrooy is er vanavond opnieuw een belangrijke rol weggelegd. Hoe pakt hij de Fransen aan ? Van Nistelrooy speelt voor het eerst in zijn interlandcariere tegen Frankrijk.

Vermoedelijke opstelling
Van der Sar, Boulahrouz, Ooijer, Mathijsen, Van Bronckhorst, Engelaar, De Jong, Kuyt, Van der Vaart, Van Nistelrooy en Sneijder.

De Oranje uitslag op je mobiel ontvangen
Wil jij de stand van Nederland – Frankrijk op je mobiel ontvangen ?
SMS dan INFO ORANJEUITSLAGEN AAN naar 3010.

Dit smsje kost je 0,40 po.b. let op dit is een abonnementsvorm bij Nederland – Roemenie zul je weer een sms ontvangen. Wil je dit niet ? sms dan weer INFO ORANJE UITSLAGEN UIT naar 3010.

Bekijk de voorbeschouwing van Nederland – Frankrijk

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur