Vermoedelijke opstelling Australie – Nederland

Geplaatst op 10 oktober 2009, 10:05 uur

Straks speelt het Nederlands elftal om 10:30 uur Nederlandse tijd een oefeninterland in en tegen Australie. Vanwege het grote tijdverschil zend SBS6 de wedstrijd ‘s ochtends uit.

Afgelopen maandag ging het Nederlands elftal met 20 spelers naar Australie na drie afzeggingen van Andre Ooijer, Robin van Persie en Gregory van der Wiel. Ooijer en Van Persie bleven beide thuis omdat hun vrouw op het punt stonden om te bevallen. Gister is de dochter van Andre Ooijer geboren. Van der Wiel liep een een hersenschudding op in de wedstrijd Ajax – Roda JC (2-2). Maar afgelopen woensdag bleek Van der Wiel wel een concert te hebben bezocht in de Heineken Music Hall waar veel commotie over is gekomen.

Na een vliegreis van 22 uur waren de spelers eindelijk aangekomen in Australie. Bij de training deden Kuijt, Loovens en Sneijder niet mee vanwege kleine blessures en Sneijder was ziek. Gister heeft Kuijt een apparte trainingschema gekregen waardoor hij hopelijk toch mee kan voetballen in de oefenwedstrijd tegen Australie.

Vermoedelijke opstelling Australie:

Schwarzer; Willschire, Neill, Moore, Chipperfield; Culina, Grella; Holman, Cahill, Kewell; Kennedy

Vermoedelijke opstelling Nederland:

Stekelenburg; Boulahrouz, Heithinga, Mathijsen, Van Bronckhorst; De Zeeuw, Schaars; Kuijt, Sneijder, Elia; Huntelaar.

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur
Webshop