Vermoedelijke opstelling Nederland – Noorwegen

Geplaatst op 10 juni 2009, 10:06 uur

Vanavond speelt Nederland de kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen in de Rotterdamse Kuip. Ondanks Nederland zich al geplaatst heeft voor het WK 2010 zijn de spelers van plan om er een leuke en sportieve wedstrijd er van te maken.

 

Vermoedelijke opstelling Nederland - Noorwegen. Oranje is ontspannen.
Foto: Pim Ras

 

Zo te zien zit de sfeer er flink in in de selectie van Van Marwijk. Naast het serieus trainen maken ze graag een dolletje op het trainingsveld. Bert van Marwijk wil vanavond ook opperste concentratie. “Het gaat mij om het gevoel. Als je naar een groot toernooi gaat, is er bijvoorbeeld na het overleven van de poule ook geen verslapping mogelijk. Je moet altijd bezig zijn met de volgende wedstrijd. Dat klinkt heel simpel maar zo is het wel. En het lijkt erop dat de spelers het gaan begrijpen.” aldus de bondscoach.

 

De opstelling van Nederland wijkt niet zo heelveel af van IJsland, Van Marwijk zegt niet veel te veranderen en geen cadeautjes worden weggegeven.

 

Vermoedelijke basisopstelling Nederland:
Stekelenburg, Heitinga, Ooijer, Mathijsen, Van Bronckhorst, Van Bommel, Schaars, Van Persie, Van der Vaart, Robben en Kuijt.

 

Vermoedelijke basisopstelling Noorwegen:
Knudsen, Hoiland, Waehler, Fevang, J.A. Riise, B. Riise, Grindheim, Winsnes, Gamst Pedersen, Garew.

Scheidsrechter: Baskakov (Rus)
Stadion: De Kuip Rotterdam
Aftrap: 20:45 uur

Ander oranje nieuws

Voorselectie Nederlands elftal 2021
14 mei 2021, 18:32 uur
Samenvatting Spanje – Nederland (1-5)
13 juni 2014, 22:51 uur

Voorbeschouwing Spanje – Nederland
13 juni 2014, 15:19 uur