Redactie

De redactie van OranjeBytes is altijd opzoek naar relevante en actuele nieuwsberichten voor op de website. Het nieuws verspreid zich via diverse kanalen als natuurlijk de gewone site, RSS feed, Facebook of Twitter.

Over OranjeBytes

OranjeBytes bestaat al sinds het najaar 2005 en is uitgegroeid tot èèn van de grootste Oranje-websites die het Nederlands elftal en Jong Oranje op de voet volgt. In februari 2006 kwam de eigenaar en tevens webmaster van OranjeBytes in het Oranje Journaal op SBS6.

Daarnaast doet de oranjesite ook aan vernieuwende en spraakbaar makende acties of diensten. Zo was in 2006 een podcast helemaal in en stelde OranjeBytes tijdens het WK voetbal iedere dag een voetbalpodcast beschikbaar evenals de doelpunten van het Nederlands elftal als video even later het jaar kwam de doorbraak van YouTube. Radio 1 besteedde toen aandacht aan de podcastdienst die OranjeBytes aanbood.

Nog steeds is OranjeBytes nog steeds in voor innovatieve dingen en nieuwe media. Zo zijn we pas gestart met Twitter en daar doen we nu ook live verslagen op van de wedstrijden van Oranje.

Contact opnemen

Tribble Media
Communicatieweg 1
3641 SG Mijdrecht
0297-776337
info@tribble.nl

KVK: 51536978
BTW: NL124843414B01